VRIENDT TUINMACHINES

VRIENDT TUINMACHINES

GENTSE STEENWEG 249
9160 LOKEREN

Tel: 09/355.07.22
Fax: 09/355.07.21

E-mail:
Website: www.vriendt.be
Beste tuinliefhebber, beste bezoeker van onze website,

voor velen van u is het werken in de tuin wellicht een heel ontspannende bezigheid, voor sommigen onder u is het misschien zelfs uw job. Een tuin aanleggen en onderhouden is vaak ook genieten van de natuur, de open lucht en de vrijheid bezig te zijn met dat wat je graag doet. Ook fysiek is het een gezonde tijdsbesteding en een goede lichamelijke oefening. Maar soms kan het tuinonderhoud te zwaar of met de vrije hand onmogelijk zijn en is hulp van een goede en kwaliteitsvolle machine noodzakelijk …

Die goede en kwaliteitsvolle tuinmachine kun je bij Marc Vriendt Tuinmachines vinden. Wij zijn zowel verhuurder als verkoper. Alle machines die u in ons ruime assortiment kunt vinden zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten wiens merknaam garant staat voor een goede kwaliteit en afwerking.

Voor die machines die u slechts eenmalig of beperkt seizoensgebonden nodig hebt, hebben wij een verhuurformule. Zo vind u bij Marc Vriendt Tuinmachines steeds de juiste machine aan de beste voorwaarden.

Verken tijdens uw bezoek aan onze website gerust eens ons ruime aanbod aan machines, de bijhorende accessoires en uitstekende dienstverlening. Heeft u na uw bezoek aan onze site nog vragen ? Contacteer ons dan vrijblijvend of kom gerust eens langs. Wij helpen jou graag verder met al jouw vragen.
Terug naar boven