VERDE BVBA

VERDE BVBA

MOESKROENSTRAAT 678
8930 REKKEM

Tel: 056/41.30.73
Fax: 056/40.43.26

E-mail:
Website: www.verde.be
VERDE is een gevestigde waarde op gebied van tuinmachines, tuinhuizen, afsluitingen en tuinmeubelen en is gekend voor een zeer ruim aanbod van kwaliteitsproducten en een uitstekende service na verkoop.

VERDE is officieel verdeler voor tuinmachines van Stihl, Viking, Toro, Kubota, Stiga, Eliet, Kaaz, Mountfield, Walker, Saelen, GTM, Metabo, TS, Balfor en nog vele andere merken. Tevens zijn wij officieel verdeler van Felco, Gardena, AVR en Silky voor klein materiaal.

Wij verkopen tuinhuizen van 3 verschillende fabrikanten en hebben een eigen plaatsingsdienst, dit geldt ook voor zowel houten als metalen afsluitingen. Kom gerust een kijkje nemen op ons expoterein met meer dan 40 tuinhuizen.

VERDE is verdeler voor tuinmeubelen van Kettler, Royal Garden, Gescova, 4 seasons en Lafuma.

VERDE heeft een zeer ruim aanbod van meer dan 50 verschillende verhuurtoestellen die wij altijd in topconditie aanbieden. Ons gamma bestaat onder andere uit volgende toestellen: Aanhangwagens, bladblazers, bosmaaiers, graafmachines, graszodensnijders, grondboren, grondfreesmachines, haagscharen, hakselaars, houtklievers, kettingzagen, stronkenfrezen, vertikuteerders, zitmaaiers, doorzaaitoestelen...

Met een personeelsbestand van 9 mensen hebben wij de ambitie om nog verder te blijven groeien en ook de volgende decennia een prestigieuze tuinzaak te blijven.

Terug naar boven