VAN GELDER WIM

VAN GELDER WIM

GEELSEWEG 11 BUS 1
2200 HERENTALS

Tel: 014/21.34.16
Fax: 014/21.34.16

E-mail:
Website: www.vangelderwim.be


Opgericht in 1939 door Jules Van Gelder en Josephine Van Den Eynde. In den beginnen gebeurde de verkoop van deur tot deur later kwamen de klanten meer en meer naar de winkel die toen in de bovenrij was gevestigd.

Hun oudste zoon Roger Van Gelder nam na verloop van tijd de zaak over van zijn ouders. Samen met zijn echtgenote Maria Voets bouwde hij een nieuw en groter pand gelegen aan de Geelseweg en in 1975 verhuisde hij de volledige winkel naar deze nieuwe locatie. In 1999 werd de winkel volledig gerenoveerd en overgedragen aan de 3° generatie Wim Van Gelder. Het assortiment werd in de loop der jaren uitgebreid naar naai-, borduur, en overlockmachines, strijkapparatuur, bos- en tuinmachines, keukentoestellen groot en klein, was- en droogmachines, naaibenodigdheden en handwerken.

Een van onze grootste troeven is dat we nog een echte familiezaak zijn en dat we er op staan om aan onze klanten steeds de beste service aan te bieden. Dit is ook de reden waarom we enkel artikels willen verkopen waarvan we zelf ook de kennis hebben om ze te onderhouden of te herstellen. Onze service betekent ook een duidelijke demonstratie en eventuele lessen,en dit zoveel als de klant wil. Gratis thuis levering en ophaling van toestellen of plaatsen van reservetoestellen in geval van nood hoort vanzelfsprekend ook bij onze service.
Terug naar boven