MACHINELAND VAN DER STOCK

MACHINELAND VAN DER STOCK

GROTE BAAN 138
9100 NIEUWKERKEN WAAS

Tel: 03/775.30.50
Fax: 03/755.16.46

E-mail:
Website: www.machineland.be
Beste groenliefhebber,

Welkom bij Machineland Van der Stock.

Als gespecialiseerde zaak in tuinmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio. Waar anders kiest u uit meer dan 32 gekende merken aan gras- en zitmaaiers, haagscharen, hakselaars, trimmers,.. enz.
Heeft u slechts een beperkte gazon af te rijden of haag te snoeien ? Of moet u grote gazonoppervlakten, een weide of bos onderhouden? Het maakt niet uit. Wij hebben de steeds juiste machine voor u klaarstaan.

En hou zeker ook de acties in de gaten. Komen onze actiefolders niet bij u in de bus, dan kan u onze acties ook altijd terugvinden op de site. Hou ze in het oog want tijdens de actiedagen worden onze reeds scherpe prijzen…vlijmscherp !

Vakkundig advies.
Als u bij het rondkijken in onze 600 m² showroom advies en raad nodig heeft, dan staat onze tuinadviseur voor u klaar. Zijn grondige kennis zal u helpen bij het kiezen van het juiste toestel dat voldoet aan de specifieke behoefte van uw tuinonderhoud.

Vakkundige herstelling
Is uw tuinmachine aan herstelling toe of dienen de snijmessen te worden vervangen ? U kan steeds rekenen op onze gekwalificeerde technische ploeg om uw machine in de kortst mogelijk tijd opnieuw ‘gebruiksklaar’ te maken.

Blader rustig doorheen deze website, leer ons beter kennen én ontdek ons opvallend ruime assortiment tuinmachines. En uiteraard bent u ook steeds van harte welkom in onze showroom waar we u alle advies kunnen geven omtrent de tuinmachine die u zoekt.
Veel surfplezier,
Terug naar boven